Pitkä Pukupussi Frakille, Smokille, Puvulle ja Mekolle

15,00

Toimitus 6,95€

Frakin, smokin, puvun ja pitkien mekkojen säiltykseen ja kuljetukseen  tehty erikoispitkä pukupussi

Pukupussi

Pitkä pukupussi on tarkoitettu erityisesti käytettäväksi Frakin kanssa, jolloin sen pitkää hännystä ei tarvitse taittaa, vaan se pysyy suorana ja muodossaan pussin sisällä. Pussissa on myös takana erittäin hyödyllinen tarviketasku, johon saa esimerkiksi paidan, liivin ja napit mukaan säilöön. Pussissa on kaksi kantokahvaa, joita voi käyttää erityisesti silloin jos halutaan taittaa pukupussin pienempään tilaan tai kantaa pukupussin sisällä pukua. Pukupussin alaosassa on metallinen holkki, josta voi hengarin ujuttaa läpi, jos pussi taitetaan ja laitetaan säilytykseen.

Edessä on myös hyödyllinen läpinäkyvä tasku, johon voit laittaa esim käyntikorttisi tai yhteystietosi, jolloin löydät helposti oman pukusi. Laadukas ja varsinkin Frakille mietitty ratkaisu säilytykseen ja kuljetukseen.

Sopii erinomaisesti myös mekkojen, häämekkojen ja tanssipukujen pukupussiksi erityisen pituutensa ansiosta. Pitkässä pukupussissa mekot ovat suojassa pukupussin sisällä, eikä ne pääse likaantumaan tai altistumaan valolle. Vetoketjulla avattava pukupussi on helppo avata ja sulkea, eikä sitä tarvitse nostella kuin perinteistä pukupussia.

Pituus

135 cm

Leveys

65 cm

Materiaali

PEVA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitkä Pukupussi Frakille, Smokille, Puvulle ja Mekolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Pitkä Pukupussi EdestäPitkä Pukupussi Frakille, Smokille, Puvulle ja Mekolle
15,00
Scroll to Top